گاو بنفش: اینستاگرام به انتشار محتواهایی که خلاف قوانین و اصول آن باشد، بسیار حساس است و در سریعترین زمان ممکن آنها را حذف میکند. انتشار چنین محتواهایی برای خود پیج نیز میتواند مشکلاتی را به دنبال آورد. اگر دچار این مشکل شدهاید و محتواهایی که منتشر میکنید، توسط اینستاگرام حذف میشوند، میتوانید از قابلیت appeal استفاده کرده و آنها را بازگردانی نمایید. اگر نمیدانید که معنی appeal در اینستاگرام چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ پیشنهاد میکنیم که تا انتها با ما همراه باشید.
معنی appeal در اینستاگرام چیست؟
قبل از هر چیزی بایستی به این نکته توجه داشته باشید که هوش مصنوعی اینستاگرام در چند سال اخیر، پیشرفتهای چشمگیری داشته و در حال حاضر میتواند موضوع محتواهای منتشر شده (عکس و ویدیو) را به خوبی متوجه شود. به لطف همین پیشرفتها نیز محتواهایی که قوانین تعیین شده را رعایت نکنند، جریمه میکند. جریمه اینستاگرام انواع مختلفی دارد. مثل:
- پاک کردن ویدیو
- نشان ندادن آن به کاربران (که باعث افت شدید ویو میشود)
- ارسال اخطار به ویدیو
- و …
اگر شما نیز محتوایی را پیج خود منتشر کردهاید و اینستاگرام آن را جریمه کرده، میتوانید درخواست تجدید نظر (appeal) ارسال کنید. معنی appeal در اینستاگرام را میتوان این چنین بیان کرد:
تجدید نظر در مورد محتوا یا پیج جریمه شده در اینستاگرام
با معنی appeal در اینستاگرام به صورت جامع آشنا شدید. حال بپردازیم به نحوه استفاده از این امکان ویژه و کاربردی.
در ادامه میتوانید این مقاله را نیز بخوانید:
♦ چگونه اکانت اینستاگرام خود را در صورت غیرفعال شدن، هک شدن یا حذف شدن بازگردانی کنیم؟
چرا باید از امکان appeal در اینستاگرام استفاده کنیم؟
همان طور که اشاره کردیم، محتواهایی که کپی رایت را رعایت نکرده باشند، خشونت را ترویج دهند یا عفت و کرامت انسانی را زیر پا بگذارند، دچار خشم اینستاگرام خواهند شد و پیج منتشر کننده نیز ممکن است از دسترس خارج شود. در این حالت، کافی است که از این امکان کمک بگیرید. در واقع چرایی استفاده از امکان appeal در اینستاگرام را در این موارد میتوان خلاصه کرد:
- بازگردانی محتوای حذف شده
اگر معتقدید که محتوای شما هیچ گونه مشکلی ندارد و هوش مصنوعی و رباتهای اینستاگرام آن را به اشتباه پاک کردهاند، کافی است که یک درخواست تجدید نظر (appeal) ارسال کنید. هر پیجی بسته به تاریخچه و نوع فعالیتی که در اینستاگرام داشته، میتواند درخواست تجدید نظر ارسال کند. بعد از ارسال درخواست، تیم پشتیبانی این پلتفرم، محتوای حذف شده را دوباره مورد بررسی قرار خواهند تا مطمئن شوند که محتوا باید حذف میشد یا خیر؟!
مدت زمان بررسی درخواست تجدید نظر (appeal) معمولا بین ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت متغیر است و نمیتوان زمان دقیقی برای آن اعلام کرد.
- گزارش محتوایی که قوانین اینستاگرام را رعایت نکرده
جدای از بازگرداندن محتوای حذف شده، شما میتوانید محتواهایی که کپی هستند یا سایر قوانین اینستاگرام را رعایت نمیکنند، گزارش دهید تا در سریعترین زمان ممکن، حذف شوند.
در صورتی که گزارش حذف یک محتوا را ارسال نمودهاید، اما محتوا حذف نشده، میتوانید درخواست تجدید نظر (appeal) ارسال کنید. در واقع با ارسال این نوع درخواست، به اینستاگرام اطلاع میدهید که محتوای گزارش شده را با دقت و وسواس بیشتری مورد بررسی قرار دهد.
- باز گردانی اکانت غیر فعال شده
اگر پیجی در روند انتشار پست و استوریهای خود، هیچ یک از قوانین اینستاگرام را رعایت نکند و به هشدارهای این پلتفرم نیز توجهی نشان ندهد، از دسترس خارج خواهد شد. چنانچه پیج شما نیز غیر فعال شده و به این تصمیم اینستاگرام اعتراض دارید، بایستی درخواست تجدید نظر (appeal) ارسال کنید.
در این حالت، اینستاگرام پیج و محتواهای منتشر شده در آن را دوباره مورد بازبینی قرار میدهد تا مطمئن شود که آیا پیج شما لازم بود از دسترس خارج شود یا خیر؟! اگر نتوانید ثابت کنید که تصمیم اینستاگرام اشتباه است، امکان بازگردانی پیج تقریبا وجود نخواهد داشت.
در ادامه میتوانید این مقاله را نیز مطالعه کنید:
چه پیجهایی میتوانند appeal ارسال کنند؟
برای این که بتوانید درخواست تجدید نظر ارسال کنید، بایستی واجد شرایط باشید. اینستاگرام برای این که با حجم زیاد appeal مواجه نشود، شرایطی را تعیین کرده تا تنها پیجهای خاصی بتوانند از این امکان استفاده کنند. برای بررسی اینکه آیا در حال حاضر واجد شرایط ارسال درخواست تجدید نظر در مورد تصمیم اینستاگرام به هیئت نظارت، هستید یا خیر:
- به بخش حساب کاربری خود در اینستاگرام مراجعه کنید
- روی منوی همبرگری بالا کلیک کرده و وارد بخش تنظیمات شوید
- به منوی Help (کمک رسانی) بروید
- روی Support requests (پشتیبانی درخواستها) کلیک نمایید
- در این بخش باید روی گزینه دوم یعنی Violations (نقضها) ضربه بزنید
- در این بخش، اعلان ارسال شده توسط اینستاگرام را مشاهده خواهید کرد. روی آن کلیک کنید تا باز شود
اگر محتوای شما واجد شرایط درخواست تجدید نظر باشد، پیامی حاوی شماره مرجع هیئت نظارت را مشاهده خواهید کرد. این شماره مرجع با “IG” شروع شده و شامل ۸ کاراکتر (عدد و حرف) میشود. اگر این پیام را نمیبینید، محتوای شما در حال حاضر واجد شرایط درخواست تجدید نظر نیست.
مطلب پیشنهادی مجله گاو بنفش به شما:
نحوه ارسال درخواست تجدید نظر (appeal)
اگر با طی کردن مراحل قبل موفق به مشاهده کد مرجع هیئت نظارت اینستاگرام شدید، میتوانید درخواست تجدید نظر را ارسال نمایید. برای ارسال درخواست، کافی است:
- روی شماره مرجع هیئت نظارت ضربه بزنید تا کپی شود
- سپس باید دستورالعملهای نمایش داده شده را دنبال کنید تا به وب سایت هیئت نظارت و ارسال درخواست تجدید نظر هدایت شوید
- در وب سایت هیئت نظارت، باید دوباره به اکانت خود وارد شوید
- پس از ورود به وبسایت هیئت نظارت، از شما خواسته میشود تا قبل از تکمیل درخواست تجدید نظر، به چند سؤال پاسخ دهید. پاسخ های شما اطلاعاتی در مورد محتوا ارائه میدهند و به هیئت مدیره کمک میکنند تا بفهمد چرا فکر میکنید اینستاگرام تصمیم اشتباهی گرفته است!
با طی کردن این مراحل، میتوانید یا محتوای حذف شده را بازگردانی نمایید، یا اکانت غیر فعال شدهتان را فعال کنید.
در ادامه این مقاله را نیز حتما مطالعه کنید:
به انتهای مقالهی “بازگردانی محتوا و پیج حذف شده با ارسال appeal” رسیدیم. همان طور که مشاهده کردید، اینستاگرام پیجها و محتواهایی که قوانین تعیین شده را رعایت نکنند، جریمه میکند. اگر شما معتقدید که تمام قوانین را رعایت کردهاید و رباتها و هوش مصنوعی اینستاگرام به اشتباه محتوا و پیج شما را جریمه کردهاند، کافی است که یک در خواست تجدید نظر که appeal نامیده میشود، ارسال کنید.
ارسال appeal مراحل خاص خود را دارد و بر اساس نوع جریمه نیز متفاوت است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که امکان ارسال در خواست تجدید برای همه پیجها در دسترس نیست و تنها پیجهایی که واجد شرایط ارسال درخواست باشند، میتوانند appeal کنند.
به این که معنی appeal در اینستاگرام چیست؟ چرا باید از امکان appeal در اینستاگرام استفاده کرد؟ چه پیجهایی میتوانند appeal ارسال کنند؟ و نحوه ارسال درخواست تجدید نظر (appeal) به صورت کامل پرداختیم. اگر سوالی در این زمینه دارید، حتما برایمان کامنت کنید تا در سریعترین زمان پاسخ دهیم.